ΚΛΕΙΣΙΜΟ

client login

Ξέχασα το password μου
Η BMS στοχεύει όχι μόνο στη δημιουργία ενός λογισμικού προγράμματος, αλλά και στην ολοκληρωμένη & υπεύθυνη κάλυψη των αναγκών μιας επιχείρησης για μηχανοργάνωση.

Η BMS (Business Management Software) ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1983, με μοναδικό αντικείμενο τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υποστήριξη λογισμικού για εμπορικές, βιομηχανικές επιχειρήσεις και εταιρείες παροχής υπηρεσιών. Το Qbis, το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο προϊόν μας είναι αποτέλεσμα όλης αυτής της πολύχρονης εμπειρίας μας.

 

Ανθρώπινο Δυναμικό

Κύριο μέλημα της BMS είναι η συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση με σκοπό την βελτιστοποίηση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της. Η προσήλωση, εμπειρία και επαγγελματισμός όλων των συνεργατών μας, αποτελούν εγγύηση για την παροχή άρτιων και άριστων υπηρεσιών.

 

Φιλοσοφία μας

  • Να δημιουργούμε λειτουργικά και αξιόπιστα προγράμματα υψηλού επιπέδου σε ανταγωνιστικές τιμές.
  • Να παρέχουμε υπηρεσίες εξατομικευμένης υποστήριξης και private consulting.

 

...πέραν της ποιοτικής στάθμης του προγράμματός σας, είναι εξαιρετικής σημασίας η άμεση ανταπόκρισή σας σε περιπτώσεις ανάγκης, όπως επίσης θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι πάντα συναντήσαμε ένα εξαιρετικά ευγενικό, πρόθυμο ανθρώπινο δυναμικό στην εταιρεία σας.
Αλεξ. Γαλάτης
OILCHEM A.E.

Αποστολή μας

  • Να συνεχίσουμε να αφουγκραζόμαστε και να στηρίζουμε τις ανάγκες των πελατών.
  • Να προσφέρουμε στους πελάτες μας λογισμικό που να τους βοηθά να αυξάνουν την παραγωγικότητα και να μειώνουν το λειτουργικό τους κόστος.
  • Να εξασφαλίσουμε την κερδοφόρα ανάπτυξη της BMS στο σύγχρονο και ανταγωνιστικό περιβάλλον.
  • Να διατηρούμε την ικανοποίηση των πελατών στο υψηλότερο σημείο.

 

Όραμα

Το όραμα της BMS είναι :

  • Να αποκτήσει μία υψηλή θέση στον τομέα της πληροφορικής διατηρώντας τον πελατοκεντρικό της χαρακτήρα.
  • Να συνεχίσει να προσφέρει ολοκληρωμένες μηχανογραφικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και χαμηλού κόστους, έτσι ώστε να αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή.

 

Διασφάλιση Ποιότητας

Η BMS θέλοντας να διασφαλίσει την ποιότητα των υπηρεσιών της, τόσο σε επίπεδο σχεδίασης και ανάπτυξης λογισμικού, όσο και σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών, τηρεί διαδικασίες σύμφωνα με Διεθνή Πρότυπα.