ΚΛΕΙΣΙΜΟ

client login

Ξέχασα το password μου
Η BMS στοχεύει όχι μόνο στη δημιουργία ενός λογισμικού προγράμματος, αλλά και στην ολοκληρωμένη
& υπεύθυνη κάλυψη των αναγκών μιας επιχείρησης για μηχανοργάνωση.
Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Κάθε κλάδος επιχειρηματικής δραστηριότητας έχει τις ιδιαίτερες του ανάγκες και απαιτήσεις, και βάσει αυτών θέλει να διαμορφώσει ένα δικό του μηχανογραφικό σύστημα. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της BMS σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή τέτοιων συστημάτων σε διαφορετικούς κλάδους, μετουσιώνουν την κάθε σας ανάγκη σε μια απλή και αποτελεσματική λύση.

 
Ανάλυση και Προγραμματισμός

Η ανάλυση των αναγκών μιας επιχείρησης από ειδικούς και η εύρεση λύσεων, είναι το σημαντικότερο συστατικό μιας επιτυχημένης μηχανογράφησης, εφόσον αυτές μπορούν να εφαρμοστούν. Το Obis, το εξελιγμένο λογισμικό της BMS, έχει δημιουργηθεί από έμπειρους προγραμματιστές, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, προσφέροντας απλές και αξιόπιστες λύσεις. Η επεκτασιμότητα είναι ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του  Obis, για να καλύπτονται οι μελλοντικές σας απαιτήσεις.

Ανάπτυξη εμπορικών - βιομηχανικών εφαρμογών

Η BMS,  το 1983, που ξεκίνησε την λειτουργία της, επέλεξε ενσυνείδητα, μοναδικό αντικείμενο δραστηριότητας την ανάπτυξη εμπορικών και βιομηχανικών εφαρμογών. Συνεχίζει και σήμερα, αθόρυβα αλλά με τον ίδιο ζήλο, να εξελίσσει αυτές τις εφαρμογές, οι οποίες είναι καινοτομικές.

Εκπαίδευση

Η γνώση είναι δύναμη. Κάθε στέλεχος της επιχείρησης που καλείται να εφαρμόσει τις λύσεις που αναπτύσσουμε, εξοπλίζεται με τις απαραίτητες γνώσεις, μέσα από τις υπηρεσίες εκπαίδευσης που παρέχουμε.

...Εμείς οι λογιστές έχουμε πικρή πείρα από άλλα "πακέτα" που κυκλοφορούν στην αγορά και νιώθουμε καθημερινά τη διαφορά με τα δικά σας προγράμματα. Σας ευχαριστούμε πολύ. Θα συνεχίσουμε με σιγουριά να σας συστήνουμε στους πελάτες μας.
ΘΕΟΔ. ΕΥΑΓ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ