Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Ακόμα και τα καλύτερα λειτουργικά του κόσμου δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν αν δεν υπάρχουν άνθρωποι με βαθιά κατανόηση του τρόπου που λειτουργούν και παράλληλα βαθιά κατανόηση του τρόπου που λειτουργεί ο δικός σας κλάδος και η δική σας επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι γνωρίζουμε πολύ καλά να προσαρμοζόμαστε σε οποιοδήποτε κλάδο και τις ανάγκες του ώστε να κάνουμε τα λογισμικά μας παραμετροποιημένα να αποδώσουν το μέγιστο για εσάς.

Στην BMS μετά από 40 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας μηχανογραφικών συστημάτων ξέρουμε τι χρειάζεται η κάθε επιχείρηση.

Οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες δεν σταματούν στην αρχική παραμετροποίηση του λογισμικού αλλά εξελίσσονται ακόμη περισσότερο με την πάροδο του χρόνου βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την απόδοση. Δεν είναι λίγοι οι πελάτες μας οι οποίοι έχουν προχωρήσει ένα βήμα ακόμη και έχουν αντλήσει πληροφορίες βελτιστοποίησης τις οποίες έχουμε αποκομίσει από την πολυετή πείρα μας στην αγορά. Έτσι, εκτός από την ενσωμάτωση του λογισμικού, έχουν βελτιώσει και εσωτερικές λειτουργίες της εταιρείας τους. Αυτό συμβαίνει γιατί πλέον τα λογισμικά δεν εκτελούν απλά μια σειρά από εντολές αλλά αποτυπώνουν ολόκληρα διαγράμματα ροής πληροφοριών και ενεργειών όλων των εργασιών που σας αφορούν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 604Γ
Ελληνικό Αττικής, Τ.Κ 167 77

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

217000 8064
[email protected]

Copyright 2020 – Designed by DARC