Κάθε κλάδος επιχειρηματικής δραστηριότητας έχει τις ιδιαίτερες του ανάγκες και απαιτήσεις, και βάσει αυτών θέλει να διαμορφώσει ένα δικό του μηχανογραφικό σύστημα.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της BMS σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή τέτοιων συστημάτων σε διαφορετικούς κλάδους, μετουσιώνουν την κάθε σας ανάγκη σε μια απλή και αποτελεσματική λύση. 

ERP

ERP

Κάθε κλάδος επιχειρηματικής δραστηριότητας έχει τις ιδιαίτερες του ανάγκες και απαιτήσεις, και βάσει αυτών θέλει να διαμορφώσει ένα δικό του μηχανογραφικό σύστημα.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της BMS σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή τέτοιων συστημάτων σε διαφορετικούς κλάδους, μετουσιώνουν την κάθε σας ανάγκη σε μια απλή και αποτελεσματική λύση. 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Το ERP πρέπει να ταιριάζει στις απαιτήσεις και τις λειτουργίες της εταιρείας σας. Η καταλληλόλητα και η λειτουργικότητα είναι τα δύο σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν ώστε να είστε σίγουροι ότι το λογισμικό αυτό θα καλύψει τις ανάγκες σας. To Qbis μετά από 40 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης είναι μια απόλυτα ασφαλής επιλογή σχεδόν για το σύνολο των επιχειρηματικών κλάδων.
Εξίσου σημαντικό με το να ταιριάζει το ERP με την εταιρεία σας, είναι να μπορεί να παραμετροποιηθεί ακόμη περισσότερο ώστε να προσαρμοστεί απόλυτα στα δικά σας μέτρα. Στην BMS αυτό είναι ένα από τα δυνατότερά μας πλεονεκτήματα. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη μοναδικά και το εξειδικευμένο μας προσωπικό μπορεί να καλύψει το σύνολο των απαιτήσεών σας. Στην BMS λέμε ότι δεν πρέπει η επιχείρηση να προσαρμόζεται στο λογισμικό αλλά το λογισμικό στην επιχείρηση.
Όσο σημαντικό είναι να έχει το λογισμικό πολυετή ιστορία ώστε να μην παρουσιάζει πλέον καθόλου προβλήματα που να οδηγούν σε απώλεια χρημάτων τους χρήστες του, άλλο τόσο σημαντικό είναι να εξελίσσεται. Το Qbis δεν είναι απλά ένα ERP με ιστορία, είναι ένα ERP που ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες προσφέροντας στους χρήστες του το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Οι βάσεις δεδομένων περιέχουν όλα τα πολύτιμα στοιχεία που χρειάζεστε για να λειτουργήσει η επιχείρησή σας. Η διασύνδεση του ERP με το σύνολο των σημαντικότερων βάσεων δεδομένων του κόσμου είναι απόλυτα απαραίτητη ώστε να μην καταλήξετε να πληρώνετε επιπλέον χρήματα για data entry των παλιών ή και νέων δεδομένων στο νέο σας σύστημα. Το Qbis πληρoί αυτή την πολύ σημαντική προδιαγραφή.
Στις επιχειρήσεις εργάζονται σχεδόν κατά κανόνα περισσότεροι από ένας άνθρωποι. Το ERP σας πρέπει να μπορεί να διαχειριστεί πολλαπλούς χρήστες ταυτόχρονα και να προσαρμοστεί ανάλογα στις ανάγκες του κάθε χρήστη. Το Qbis έχει ανεπτυγμένο multi user περιβάλλον που καλύπτει και τις μεγαλύτερες ανάγκες.

Καλύπτεστε πλήρως με την αγορά του ERP σας; Θα σας ζητηθεί να αγοράσετε μια σειρά από επιπλέον λύσεις παράλληλα με το ERP σας για να αποκτήσετε την πλήρη λειτουργικότητα που χρειάζεστε; Μια επιχειρηματική λύση θα πρέπει να σας παρέχεται ξεκάθαρη έτσι ώστε τελικά το λογισμικό να είναι πιο οικονομικό βραχυπρόθεσμα απαιτώντας λιγότερα χρήματα για την ανάπτυξη και την διασύνδεση μεταξύ διαφορετικών συστημάτων. Οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες σε αυτό το σημείο είναι ένα επιπλέον δυνατό πλεονέκτημα παράλληλα με την ήδη πλήρη γκάμα υπηρεσιών που παρέχει το Qbis.

Ένα ERP με ενσωματωμένη επιχειρηματική ευφυΐα, αναλυτικά στοιχεία και αναφορές είναι ζωτικής σημασίας για εταιρείες που θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή των επιχειρηματικών τάσεων και των επιδόσεων. Oι δείκτες απόδοσης σε όλο το εύρος των λειτουργιών σας θα σας δώσουν την πληρέστερη εικόνα της ίδιας σας της επιχείρησης. Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε υπέρογκα ποσά σε ειδικά εργαλεία ανάλυσης όταν το ίδιο το Qbis έχει ενσωματωμένο ολόκληρο σύστημα τέτοιων αναφορών.

Το Qbis μπορεί να δουλεύει σε πλήρη απόδοση σε μόλις μερικές ημέρες. Οι επιπλέον παραμετροποιήσεις και βελτιστοποιήσεις (αν αυτές δεν είναι απόλυτα αναγκαίο να εφαρμοστούν άμεσα) μπορούν να γίνονται ενώ το λογισμικό είναι ήδη σε λειτουργία.

Γνωρίζουμε καλά ότι δεν είναι όλοι οι χρήστες το ίδιο εξοικειωμένοι με την λειτουργία λογισμικών ούτε το ίδιο δεκτικοί στην μάθηση. Το Qbis έχει μελετηθεί εκτεταμένα από ειδικούς στο UI/UX ώστε να μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι είναι ένα εύκολο πρόγραμμα που προσφέρει μια όμορφη εμπειρία χρήσης. Παράλληλα, η ομάδα μας είναι πάντα δίπλα στη δική σας ώστε να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσετε.
Αγοράζω αυτά που χρειάζομαι ή πληρώνω μια σειρά από άχρηστες λειτουργίες; Μια συχνή ερώτηση που έχει ξεκάθαρη απάντηση. Οι λειτουργίες που προσφέρουν εξειδικευμένα λογισμικά σαν το Qbis δεν είναι ποτέ άχρηστες, απλά εξαρτάται από την στοχοθεσία της κάθε επιχείρησης για την χρήση που θέλει να κάνει. Η τιμολόγηση του δικού μας ERP είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στα μέτρα των αναγκών σας και μπορούμε να εγγυηθούμε μια άριστη σχέση τιμής/απόδοσης.
Η εποχή είναι Mobile. Το κινητό αποτελεί μέρος της καθημερινότητας μας και η διασύνδεση του συστήματος με κινητά είναι πολύ σημαντική. Από ένα online Eshop μέχρι την ίδια την αποθήκη σας που θα ενημερώνεται αυτόματα σε αυτό, οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν την mobile καθημερινότητα τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 604Γ
Ελληνικό Αττικής, Τ.Κ 167 77

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

217000 8064
[email protected]

Copyright 2020 – Designed by DARC