Στην BMS γνωρίζουμε καλά να προσαρμοζόμαστε στους πελάτες μας. Η δημιουργία Custom συνδυασμών των λογισμικών και η απόλυτη παραμετροποίηση πάνω σε μια επιχείρηση είναι από τα μεγαλύτερα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Ο συνδυασμός με τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες αυξάνει ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητά τους, αφού τις σχεδιάζουμε μαζί, ώστε να καλύπτουν 100% τις δικές σας ανάγκες.

Custom λύσεις

Custom λύσεις

Στην BMS γνωρίζουμε καλά να προσαρμοζόμαστε στους πελάτες μας. Η δημιουργία Custom συνδυασμών των λογισμικών και η απόλυτη παραμετροποίηση πάνω σε μια επιχείρηση είναι από τα μεγαλύτερα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Ο συνδυασμός με τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες αυξάνει ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητά τους αφού τις σχεδιάζουμε μαζί ώστε να καλύπτουν 100% τις δικές σας ανάγκες.

Γιατί είναι σημαντικές
οι custom λύσεις;

Η απάντηση είναι απλή. Διότι καμία επιχείρηση δεν είναι ίδια, ούτε κάν οι επιχειρήσεις των ίδιων κλάδων. Η κάθε επιχείρηση με την πάροδο των χρόνων δημιουργεί τα δικά της πρωτόκολλα και τις δικές της διαδικασίες. Αυτές κατά κανόνα είναι σχεδιασμένες, ώστε να βελτιστοποιούν την διάδραση του ανθρώπινου δυναμικού με τις διαδικασίες, τους πελάτες και εν τέλει με όλα τα περιουσιακά στοιχεία μιας επιχείρησης που χρησιμοποιούνται για να παράξουν έργο. Αυτό από μόνο του δυσχεραίνει εξαιρετικά την πρόβλεψη των λογισμικών για το πώς είναι «καλύτερο» το διάγραμμα ροής μιας διαδικασίας. Το να προσαρμοστεί η επιχείρηση στο λογισμικό είναι για εμάς κάτι που αποκλείουμε πλήρως.

Πρέπει τα λογισμικά να προσαρμόζονται στις επιχειρήσεις αφού ο στόχος τους είναι να διευκολύνουν και όχι να δυσκολέψουν το έργο τους.

Σχεδόν το σύνολο των δυνατών επιλογών. Αν αυτό που αναζητάτε είναι εφικτό – και πάντα με βάση το εκτιμώμενο κόστος προσαρμογής – μπορούμε με ασφάλεια να σας απαντήσουμε από τώρα ότι θα προσαρμοστούμε εμείς σε εσάς και εσείς σε εμάς.

Κλείστε ένα ραντεβού και ένας εκπρόσωπός μας θα σας ενημερώσει για τις custom λύσεις μας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 604Γ
Ελληνικό Αττικής, Τ.Κ 167 77

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

217000 8064
[email protected]

Copyright 2020 – Designed by DARC